Particulieren en B2B-Klanten zijn welkom in onze toonzaal NA AFSPRAAK.
Bekijk HIER onze Corona-maatregelen voor een veilig bezoek aan onze toonzaal.
Toonzaal OPEN maandag t.e.m. vrijdag van 8.30u tot 17u. ZATERDAG van 10u tot 16u!

Een professionele stoelenreiniging met ergoline CLEAN!

Ergoline CLEAN® biedt een volledige service in het reinigen van bureau- en vergaderstoelen, alsook technische controle en herstelling. Het is een duurzame oplossing waarbij uw oude kantoorstoelen een nieuw leven krijgen.

Om dit te verwezenlijken investeerde Ergoline in een professioneel atelier waarbij stoelen in 4 stappen hersteld en gereinigd worden. Dankzij de gratis leenstoelen is dit tevens een zorgeloze oplossing met minimale impact op de werkvloer.

Waarom uw bureaustoel laten reinigen?

Bureaustoelen op kantoor worden langdurig en intensief gebruikt. Het gemiddelde gebruik loopt op tot 40 uur en meer per week. Zelfs na 10 jaar is een kwalitatieve stoel doorgaans nog niet versleten.

Maar door het intensieve gebruik raakt de bekleding vervuild en beginnen sommige onderdelen gebreken te vertonen. Dit leidt niet alleen tot minder comfort, maar zorgt ook voor een broeihaard aan bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels. Een potentieel gevaar omdat aanraking leidt tot verspreiding van infecties op kantoor.

Een nieuwe stoel is steeds een oplossing, maar is duur en niet ecologisch. Met Ergoline CLEAN® bieden we duurzaam alternatief met tal van voordelen!

  • Mogelijk voor alle type stoelen
  • Betere gezondheid op kantoor
  • Optimaal comfort door herstelling van gebreken
  • Minimale onderbreking dankzij gratis leenstoelen
  • Ecologisch: duurzame keuze met langere levensduur
  • Economisch: kostenbesparing t.o.v. nieuwe stoelen
  • U krijgt een attest ‘Veiligheid en hygiëne’
  • Waarborg van 1 jaar

 

Onze aanpak in 4 stappen:

Stoelenreiniging in 4 stappen

Stappenplan reiniging bureaustoel

Stoelenreiniging in actie

1 Technisch nazicht

In ons atelier worden de stoelen door onze monteurs eerst technisch grondig nagekeken en getest. We controleren op de goede werking van het mechaniek, de gaslift, de wielen en de armleggers. Ook wordt het bewegingsmechaniek opnieuw afgesteld en gesmeerd.
Indien nodig voeren we meteen herstellingen uit. Hierbij maken we gebruik van onze uitgebreide voorraad aan wisselstukken.

Technisch nazicht van bureaustoelen

2 Ontstoffing onder hoge druk

De reiniging van de stoelen begint in de hoge luchtdruk-box waar de kussens en bekleding volledig stofvrij gemaakt worden.
Via een zware compressor wordt alle opgeslagen stof uit de kussens verwijderd.

Bureaustoelen ontstoffen onder hoge druk
Bureaustoelen ontstoffen in detail

3 Dieptereiniging en desinfecteren onder stoom

In onze stoomkamer ondergaan de stoelen een dieptereiniging met stoom. Hierdoor worden alle micro-organismen zoals virussen, bacteriën en huismijt verwijderd. De stoelen worden vervolgens gedesinfecteerd en worden gereinigd met een krachtig reinigingsmiddel.

Tijdens de reiniging gebruikt Ergoline uitsluitend duurzame reinigingsmiddelen die volledig biologisch afbreekbaar zijn en gecertifi ceerd zijn met het Europees Ecolabel (DE/020/211).

Bureaustoelen stoomreinigen
Bureaustoelen reinigen in detail: ook de wieltjes

4 Droogkamer

Tenslotte laten we de stoelen 12 tot 24 uur drogen in onze droogkamer.