Herstofferen en vernieuwen van kussens

Herstofferen van bureaustoelen

Ergoline is al ruim 25 jaar specialist in ergonomische bureaustoelen. In die tijd bouwden we uiteraard ook een eigen service-dienst uit mét herstofferings-atelier. 

Zitkussens van de meeste type bureaustoelen kunnen we eenvoudig herstofferen. Zowel voor grote als kleine aantallen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Ook rugkussens kunnen uiteraard worden geherstoffeerd of vervangen. Afhankelijk van het type stoel gaan we na of dit door onze eigen ploeg kan gebeuren of dat we een nieuw kussen best kan bestellen bij de fabrikant. Uiteraard zorgt ergoline in dat laatste geval voor de zorgeloze plaatsing van de nieuwe kussens. 

BMA bureaustoelen: kussens vervangen in 1 klik

Heeft u een Axia bureaustoel van het merk BMA? In dat geval kan het vervangen van zitkussens met 1 simpele klik! Ook armleggers of andere onderdelen van een BMA bureaustoel kunnen trouwens eenvoudig worden vervangen.

Neem gerust contact met ons op voor het bestellen van kussens of onderdelen. Ergoline is één van de grootste BMA dealers van de Benelux en biedt een snelle service!