Wie zijn wij?

Ergoline, uw leverancier van ergonomische kantoormeubelen zoals: bureaustoelen, kantoorkasten, vergaderstoelen, bureaus, directiemeubelen en zoveel meer!
Wij zijn inmiddels al meer dan 25 jaar actief op de markt.
Service, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Ergoline biedt u een gevarieerde keuze eigentijds kantoormeubilair tegen gunstige prijzen en interessante voorwaarden. Ergoline garandeert u deze scherpe prijzen dankzij rechtstreekse import van belangrijke Europese fabrikanten. Een uitstekende service samen met een degelijke kwaliteit is dan ook onze primaire doelstelling.We zijn leverancier van A tot Z. Meedenken is onze basis, en van daaruit komen we altijd tot een intressante en prijstechnische oplossing voor onze klanten. Of het nu gaat over een bureaustoel of een totaal inrichting bij Ergoline helpen wij u graag verder!
Na een bezoek bij onze klant ter plaatse of na een bezoek in onze uitgebreide showroom, maken wij vrijblijvend een offerte met intekening op basis van uw persoonlijke wensen.
Transport, inhuizen en montage/plaatsing wordt voor u geregeld.
Want uw tevredenheid is onze voldoening!

U vindt ons in de Maasstraat 32, 2060 Antwerpen. Een zijstraat van de Slachthuislaan en vlakbij het Antwerps Sportpaleis en Park Spoor Noord.
Hier bevind zich onze toonzaal van circa 1500m2 met aangrenzend ons magazijn van circa 3000m2.
Tot ziens bij Ergoline!