We zijn verhuisd!

Ons nieuw adres : Carrettestraat  10F-10G  unit C3   te 2170 Merksem

Ruime parking voorzien op de site achteraan

De openingsuren zijn dezelfde gebleven van maandag tot en met vrijdag van 09 u tot 17 u.

We zijn volop bezig onze toonzalen in te richten maar jullie zijn reeds van harte welkom !!

Wie zijn we?

Ergoline, uw leverancier van ergonomische kantoormeubelen zoals: bureaustoelen, kantoorkasten, vergaderstoelen, bureaus, directiemeubelen en zoveel meer!
Wij zijn inmiddels al meer dan 25 jaar actief op de markt.
Service, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Ergoline biedt u een gevarieerde keuze eigentijds kantoormeubilair tegen gunstige prijzen en interessante voorwaarden. Ergoline garandeert u deze scherpe prijzen dankzij rechtstreekse import van belangrijke Europese fabrikanten. Een uitstekende service samen met een degelijke kwaliteit is dan ook onze primaire doelstelling.

Afbeelding
Afbeelding

We zijn leverancier van A tot Z. Meedenken is onze basis, en van daaruit komen we altijd tot een intressante en prijstechnische oplossing voor onze klanten. Of het nu gaat over een bureaustoel of een totaal inrichting bij Ergoline helpen wij u graag verder!
Na een bezoek bij onze klant ter plaatse of na een bezoek in onze uitgebreide showroom, maken wij vrijblijvend een offerte met intekening op basis van uw persoonlijke wensen.
Transport, inhuizen en montage/plaatsing wordt voor u geregeld.
Want uw tevredenheid is onze voldoening!

U vindt ons in de Maasstraat 32, 2060 Antwerpen. Een zijstraat van de Slachthuislaan en vlakbij het Antwerps Sportpaleis en Park Spoor Noord.
Hier bevind zich onze toonzaal van circa 1500m2 met aangrenzend ons magazijn van circa 3000m2.
Tot ziens bij Ergoline!

Afbeelding

Historiek

Van schrijfmachines naar faxtoestellen om uiteindelijk uit te komen bij kantoormeubilair. Dat is heel kort en ruw geschetst de evolutie die de familie Engelen sinds 1938 doormaakte.

In 1978 werd Burodiscount opgestart te Antwerpen en in 1992 volgde ergonomisch zusterbedrijf Ergoline. Sinds dan is Ergoline enkel gegroeid. Waar de focus initieel voornamelijk op het ergonomische aspect lag, kon het bedrijf door continue expansie en waardevolle werknemers steeds meer specialiseren in andere aspecten van kantoorinrichting.

Ergoline en Burodiscount zijn al jaren gevestigde waarden in de Provincie Antwerpen en het Waasland, Brussel en Vlaams Brabant.

In 2012 verscheen er bij zusterbedrijf Burodiscount de activiteit Outlet-Kantoormeubelen in een aparte toonzaal. Met een focus gericht op het laag naar middensegment voldoen ze aan de nood van bepaalde bedrijven in deze productcategorie van kantoormeubilair. Beide activiteiten zijn dynamisch aanwezig op de markt en er ontstaat vaak een goede wisselwerking tussen de bedrijven die naast elkaar liggen en dus innig verbonden zijn.
De drie bedrijven hebben elk hun eigen troeven en doelpubliek. Elke firma heeft een verschillend ergonomisch, prijs- en kwaliteitsniveau.

Na 25 jaar in hetzelfde gebouw te zitten, verdiende Ergoline een nieuw decor.
De oude industriële gebouwen vlak bij Park Spoor Noord, die ooit nog dienst deden als handel in dierenhuiden en een zeepziederij, kregen in 2015 een volledig nieuw kleedje.
De 2 toonzalen van ruim 1500 m² groot werden volledig gerenoveerd en zijn nu helemaal klaar voor de toekomst!