Social Office

Het kantoor van de toekomst is sociaal, veelzijdig, productief en communicatief.

Werken doe je niet alleen, maar samen met een team. De juiste afstemming tussen team en individuen is één van de uitdagingen van een goede kantoorinrichting.

Vergaderen zonder storen, nadenken zonder druk en brainstormen zonder geluid…

Met een grote verscheidenheid aan producten voldoet Ergoline aan al deze eisen. Zo vindt u innovatieve en individuele oplossingen voor een inspirerende werkomgeving.

thinktank_locationrgb_04
GECONCENTREERD SAMENWERKEN

THINK TANK

Voor efficiënt werken is ruimte nodig – maar niet altijd daar waar het gebouw dat bepaalt. De THINK.TANK maakt onafhankelijk: een afgesloten ruimte die zich precies op de plek bevindt waar hij voor een optimaal arbeidsproces zinvol is. Daarbij voldoet hij aan alle functionele eisen. En creëert hij een open, maar geconcentreerde sfeer. Want alleen wie onafhankelijk is, kan efficiënte prestaties leveren.

Mail ons
team.work.space_locationrgb_06
GECONCENTREERD WERKEN

OPEN SPACE

Welkom in de stiltezone. Dit is een ruimte in de OPEN SPACE waarin werk geen rol speelt. De gerieflijke ambiance en de rustige sfeer bieden de mogelijkheid om even alleen te zijn. Hier kan men even lezen, ontspannen, uitrusten, de gedachten laten afdwalen, op verhaal komen, om dan vol energie weer naar het bureau terug te keren!

Mail ons
team.work.space_locationrgb_03
COMMUNICATIEF WERKEN

TEAM AREA

De teamzone in de OPEN SPACE is volledig geïntegreerd en levendig, geschikt voor digitaal werken aan de hoge eBridge en flexibel uitgerust met mobiele wanden. Dat biedt alle ruimte voor een inspirerende, creatieve en toch efficiënte samenwerking.

Mail ons
net.work.place_locationrgb_20
NIEUWE ENERGIE TANKEN

WORK LOUNGE

De iets andere vergadering. In de “Work Lounge” komen medewerkers, gasten en zakenpartners bijeen om ontspannen van gedachten te wisselen.
Samen denken, alleen ontspannen of na gedane arbeid de vrije tijd inluiden – ruimte voor vrijheden in een ongedwongen sfeer. Hier wordt energie opgedaan en synergie benut.

Mail ons
team.work.space_locationrgb_09
WERKEN OP WISSELENDE PLEKKEN

HOT DESK

Ook gasten en medewerkers die maar even op kantoor zijn hebben in deze “Open Space” hun eigen werkplek: de “Hot Desk”.
Hij is ergonomisch, volledig in het netwerk opgenomen en kan door de aan het gewicht aanpasbare stoel door iedereen worden gebruikt.

Mail ons
team.work.space_locationrgb_02
ALLEEN WERKEN

WORK. DESK

De “work desk” is een individuele werkplek die afwisselend aan diverse personen kan worden toegewezen. Een eigen zone met ruimte voor alles wat noodzakelijk is om te werken en zich prettig te voelen: een beugel voor max. twee monitoren. Voldoende ruimte om te werken en voor persoonlijke zaken. Een optische en akoestische afscherming d.m.v. zichtschermen die qua hoogte en geometrische vormen op de gezichtshoogte en -hoek van de gebruikers zijn afgestemd – men voelt zich geborgen, maar niet ingesloten. Ideale voorwaarden om geconcentreerd te werken.

Mail ons