We zijn verhuisd en nemen een frisse start!

Ons nieuw adres : Carrettestraat  10F-10G  unit C3   te 2170 Merksem

Vlot te bereiken en met de nodige parkingplaatsen.

De openingsuren zijn dezelfde gebleven van maandag tot en met vrijdag van 09 u tot 17 u.

We zijn volop bezig onze toonzalen in te richten maar jullie zijn reeds van harte welkom !!

 

Ergonomisch werken

Voorkom rugklachten dankzij een ergonomische kantoorinrichting

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Op korte termijn levert een slechte zithouding vaak rug- en nekklachten op. Op langere termijn verhoogt ook de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en kanker. Dit komt vooral door de geringe spieractiviteit en lage doorbloeding van het lichaam. Bij Ergoline zetten we daarom resoluut in op een goede zithouding, gecombineerd met genoeg beweging waar mogelijk. Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in ergonomische oplossingen op kantoor en bieden graag advies op maat.

Afwisselend zittend en staand werken

Afwisselen tussen zittend en staand werken

Heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een zit-sta werkplek? Kies dan resoluut voor deze optie. Afwisselen tussen zitten en staan is erg effectief voor een juiste werkbalans en zorgt voor een betere bloedsomloop (en meer concentratie!). Om deze nieuwe manier van werken te ondersteunen kan u kiezen voor een elektrisch zit-sta bureau in combinatie met een aangepaste stoel. Geen plaats of budget om alle bureaus om te toveren tot zit-sta werkplekken? Overweeg dan staande vergadertafels om zo toch voor een dosis beweging te zorgen.

Actief zitten

Werkt u aan een klassieke vaste werkplek? Dan kan actief zitten een preventieve oplossing bieden om rugproblemen te vermijden. Een juiste stoel stimuleert (onbewuste) bewegingen en laat u eenvoudig van werkhouding veranderen. Altijd voorbereid op veranderingen en nieuwe taken!

Actief zitten met rechte rug
Bureaustoel met extra rugondersteuning

Ergonomische bureaustoelen

Voor personen met bestaande rugklachten moet extra zorg worden besteedt aan het juiste type rugleuning. Idealiter kiest men voor een stoel die modulair kan worden opgebouwd (aangepast aan uw lichaamsbouw) met extra ondersteuning ter hoogte van het bekken en de lenden. 

Onze meest verkochte ergonomische bureaustoel

De Ergoline-Flex is een ontwerp die door Ergoline is ontwikkeld. Door een grondige ergonomische studie is deze stoel samengesteld. We hebben bij het ontwerpen van dit model o.a. rekening gehouden met de veelvoorkomende klachten van mensen die dagelijks aan een bureau werken. Door zijn meerdere instelmogelijkheden, kunnen we met zekerheid zeggen dat dit de meest ergonomische bureaustoel is. 

 

 

Ergoline-Flex
Klassieke ergonomische bureaustoel

Extra ondersteuning in de rug

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van een klassieke ergonomische bureaustoel. Hierbij is belangrijk dat de stoel kan worden ingesteld op maat van de gebruiker en dus beschikt over verstelbare armleggers, lendensteun, … Uiteraard moet ook de zithoogte en -diepte flexibel kunnen worden geregeld zodat de stoel zowel kleine als grote personen ondersteund.

Ergonomische analyse

Wilt u als bedrijf graag advies ontvangen over een ergonomisch correcte zit- en werkhouding? Dan helpt Ergoline u graag! We komen ter plaatse voor een ergonomische rondgang en analyse. Doel van deze sessie is het zit- en werkcomfort van de gebruikers te verbeteren, waardoor we het ontstaan en in stand houden van klachten tegengaan

Ergonomische analyse
Akoestische panelen

Akoestische oplossingen

Waar gewerkt wordt is er veel geluid. De ene collega is aan het bellen met een klant, de andere collega is een document aan het printen en weer andere collega's zijn onderling aan het praten. Al deze geluiden kunnen zeer storend zijn. Geconsentreerd werken is vaak een probleem. Gelukkig kunnen veel van deze geluiden opgevangen worden door een akoestische wand of panelen. Weet u niet waar u voor moet kiezen? Neem contact met ons op en we komen vrijblijvend u adviseren.

Nieuw: numo, de bewegende vergaderstoel

Voor de eerste keer is een fabrikant erin geslaagd een actieve vergaderstoel te ontwerpen. Dankzij het slim bewegingsmechanisme volgt de numo uw natuurlijke bewegingen, zowel naar achteren als naar voren. Hierdoor ontstaat een compleet nieuwe zitbeleving.

Deze nieuwe actieve vergaderstoel heeft bovendien een modern en tijdloos design. Het exclusieve ontwerp door Oswalddesign werd reeds bekroond met de 'reddot award 2019' en de 'IDA Design Awards 2018 - Gold Winner'.

Numo Bewegende Vergaderstoel